Medewerkers

Op dit moment zijn wij met circa vijfentwintig personen werkzaam in het bedrijf. In de drukke periodes kunnen we gelukkig terugvallen op een handvol extra mensen om ons bij te staan.

Pim en Cindy Sturm

Eigenaren

Beide geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf in de Wieringermeer. Trotse ouders van zonen Mats en Jack. Pim heeft jarenlange ervaring in het agrarisch ondernemerschap. Cindy heeft ruime administratieve en organisatorische ervaring opgedaan in de evenementenbranche en het toerisme.

Aad Verbruggen

1947 – 2020

Aad was al sinds 1967 actief in het loonwerk en is samen met zijn vrouw 25 jaar (van 1985 tot 2010) eigenaar geweest van het bedrijf. Hij was een ware all rounder en zeer goed monteur en na de overname van zijn bedrijf was hij nog dikwijls bij ons in de werkplaats te vinden. Tot ons verdriet is Aad in maart 2020 komen te overlijden. We zullen zijn expertise en gezelligheid erg missen.

Nico Hoogendoorn

Rooispecialist

Nico is al bijna 100 jaar in dienst en een kei in ruggentrekken en bollenrooien. Hij is één van de vaste chauffeurs voor de combines. Hij blinkt uit in bieten rooien en mag met recht één van de specialisten van Nederland genoemd worden.

Wil de Jongh

Kraanmachinist

Aan ervaring geen gebrek bij Wil. Na jarenlang zijn eigen loonbedrijf te hebben gehad en daarna werkzaam te zijn geweest in het grondverzet, is Wil begin 2018 bij ons loonbedrijf gekomen. Kleine of grote kraan, mobiel of rups, Wil kan alles besturen.

Wim Lautenbach

All round medewerker

Met de bedrijfsovername van Loonbedrijf Van der Meer eind 2010 werd Wim automatisch deel van ons team. Hij is een uitstekend monteur en onze chef werkplaats. Daarnaast is Wim ook één van de vaste chauffeurs op de bietenrooier.

Arnold Baijs

All round trekkerchauffeur

Ook Arnold ging met de overname van Loonbedrijf Van der Meer deel uitmaken van ons team. Hij is een zeer ervaren trekkerchauffeur. Naast spitten is bollen rooien ook één van zijn vaste werkzaamheden.

Wilco van Nieuwenhuijzen

All round trekkerchauffeur

Wilco is al tientallen jaren één van de vaste gezichten. Hij zit het hele voorjaar op diverse zaaimachines en is in het najaar onze vaste chauffeur voor het cichorei rooien. Daarnaast is hij inzetbaar bij de bestrijding van plaagdieren: plaagdierenbeheersing.nl

Wilbert van Essen

All round trekkerchauffeur

Wilbert is ook sinds jaar en dag werkzaam voor het bedrijf. Hij is onze uienzaai specialist en vaste chauffeur op één van de combines.

Thomas de Klerk

Planner

Thomas is in september 2014 het team komen versterken. Hij is verantwoordelijk voor de planning en telefonisch bereikbaar op 06-53772793. Daarnaast is hij breed inzetbaar tijdens zaai- en oogstwerkzaamheden.

Jacco van Arendonk

Trekkerchauffeur

Jacco is op vele vlakken actief, zowel in de bollen als in het grondverzet. Hij is ook inzetbaar op de kraan.

Jitse de Wit

Kraanmachinist

Jitse is sinds 2013 lid van het team en inmiddels een ervaren kraanmachinist. Daarnaast is hij trekkerchauffeur en rijdt hij op de bietenrooier.

Djurre Postma

Monteur

Djurre is enkele jaren geleden begonnen als stagiair maar nu al niet meer weg te denken. Hij houdt samen met Wim de werkplaats draaiend. Djurre krijgt bijna alles weer heel!

Marco Bos

Trekkerchauffeur

Marco is in het voorjaar en de zomermaanden regelmatig bij ons te vinden en is bijna overal inzetbaar. Hij dorst voor ons de meeste proefvelden met de Sampo combine.

Robin van de Berg

Kraanmachinist

Robin is jaren geleden als stageloper begonnen en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een all round kraanmachinist.

Bart de Jongh

Kraanmachinist

Bart is tijdens zijn opleiding bij het bedrijf gekomen en inmiddels één van onze vaste kraanmachinisten. Daarnaast breed inzetbaar in het grondverzet.

Martijn Laan

Trekkerchauffeur

Martijn is vaste kracht bij het bollen planten. Daarnaast een veelzijdig trekkerchauffeur.

Jeffrey van de Sanden

Planning

Jeffrey is sinds 2020 werkzaam bij het bedrijf als planner. Hij is verantwoordelijk voor de grondverzettak en te bereiken via 06-25184085.

Hilda Stel

Administratie

Sinds mei 2019 is Hilda onze administratieve duizendpoot op kantoor.