Open Dag en Jubilea!

Aanstaande zaterdag 7 mei nodigen wij u van harte uit om ons bedrijf te komen bezoeken! Wij vieren deze dag het feit dat we 12 1/2 jaar geleden het bedrijf hebben mogen overnemen van Aad en Martha Verbruggen. We gaan er een hele mooie, feestelijke en gezellige dag van maken met klanten, personeel en geïnteresseerden die ons bedrijf eens van dichtbij willen komen bekijken. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur.

Voor de kinderen is er een stormbaan aanwezig en de allerkleinsten kunnen zich vermaken op een springkussen. Verder staat er een foodtruck met lekkere snacks, fastfood en gezonde hapjes. We hebben voor de gelegenheid de werkplaats ingericht als feestzaal met bar en in de schuur ernaast staat een deel van het machinepark opgesteld. Rondkijken is prima en een rondleiding is ook mogelijk.

Wat bijzondere aandacht verdient is het feit dat één van onze personeelsleden, Nico Hoogendoorn, officieel afscheid zal nemen op deze dag. Na 43 jaar trouwe dienst! Om 14.00 uur zullen we dan ook zeker even stilstaan bij dit feit en samen het glas heffen op Nico. Zien we u zaterdag?