Open Dag Akkerbouw

Op 15 juli aanstaande organiseert Vertify de jaarlijkse open dag akkerbouw bij ons op het bedrijf. Naast de vele ziekten- en plaagbeheersingsproeven is de dag sterk gericht op techniek; diverse mechanische en geautomatiseerde onkruidbestrijdingstechnieken en variabele spuittechnieken zullen worden getoond. Ook zal de unieke EOX waterstoftrekker gedemonstreerd worden. Daarnaast wordt er een spuitlicentiebijeenkomst thema ‘veiligheid en techniek’ georganiseerd voor geïnteresseerden die hun spuitlicentie willen verlengen. De verlengingsbijeenkomst bestaat uit een rondgang over het veld van 2,5 uur, waarin proeven in granen, aardappel, suikerbieten en spuittechnieken worden toegelicht.
Voor meer informatie en het aanmelden voor de open dag verwijzen wij u graag door naar de website van Vertify: http://www.vertify.nl/event/open-dag-akkerbouw/?fbclid=IwAR0l9kPetMmyzdIJiARKF2H3jGqEcU8Qvmmk7sKJW-TnFS5iKBQ_nRaWkeI