Smart Farming is de toekomst

Afgelopen dinsdag 5 november werd bij ons bedrijf middels een ondertekening het startschot gegeven voor Smart Farming NHN, een samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, overheid, onderwijs en onderzoek waarvan wij ook deel mogen uitmaken.
Dit data- en kennisplatvorm heeft tot doel hightech- en dataoplossingen toe te passen in de agrarische sector van Noord-Holland. Techniek en data worden ingezet voor de optimalisatie van bedrijfsresultaten, productkwaliteit en optimalisatie van het gebruik van bodem, water en energie.
Wij kijken terug op een hele goedbezochte, interessante middag en avond met veel informatie en boeiende sprekers. Kijk ook even op onze facebookpagina voor nog meer foto’s.
Voor meer informatie: http://www.greenportnhn.nl/nieuws/smart-farming-nhn-voor-gezonde-toekomst-van-agribusiness