Akkerbouw demonstratie middag

U bent van harte uitgenodigd op onze akkerbouw demonstratie middag aanstaande vrijdag 12 oktober.
Om 12.30 uur  zullen wij starten onder het genot van een hapje en drankje waarna een mini symposium volgt onder leiding van Herman Krebbers van Delphy. Hij is expert op het gebied van mechanisatie en precisielandbouw en zal ons meer vertellen over de relatie tussen bandendruk en bodem.
Hierna zullen er buiten rond het bedrijf demonstraties worden gegeven met Agrifac bietenrooiers (diverse 6 rijers en een 12 rijer) en een VGM twee-asser en drie-asser. Robert Verberg van de Suikerunie zal uitleg geven over koptarra en rooiverlies in de suikerbieten. De mensen van KWS nemen u mee naar de proefvelden om de diverse bietenrassen te bespreken. De mannen van Agrifac gaan ons alles vertellen over de laatste innovaties op de Agrifac Condor die o.a. is uitgerust met 12 camera’s om plaatsspecifiek te kunnen spuiten. Voor al uw banden vragen zijn ook vertegenwoordigers van de WIBA, Trelleborg en Michelin aanwezig. Onder het genot van een borrel sluiten we rond 17.30 uur de middag af. Tot vrijdag!