Ons nieuwe pand

Bedrijfsverhuizing en nieuwe naam voor Loonbedrijf Verbruggen

Het nieuwe logo
Op donderdag 13 juli was het dan zover: de opening van ons nieuwe pand aan de Medemblikkerweg 13 in Wieringerwerf. Na meer dan dertig jaar gevestigd te zijn geweest op industrieterrein de Schelphorst in Wieringerwerf was dan nu de bedrijfsverhuizing een feit en kon een ieder ons nieuwe onderkomen komen bekijken.
Wij vonden het tevens een mooie gelegenheid om ook onze nieuwe naam bekend te maken en het daarbij behorende nieuwe logo te presenteren.
Vanaf heden zal Loonbedrijf Verbruggen verder gaan onder de naam Loonbedrijf Sturm-Jacobs. Vanaf onze nieuwe locatie hopen wij u met ons vertrouwde team nog beter en effici├źnter van dienst te kunnen zijn.
Wij zullen in de komende periode de website ook geheel vernieuwen.Ons nieuwe pand