Loonbedrijf Verbruggen steunt Thomashuis Middenmeer

“Thomashuis Middenmeer” is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. In een Wieringermeer-boerderij aan de Praamweg 2 in Middenmeer wonen mensen met zeer uiteenlopende zorgvragen. Zij worden begeleid door zorgondernemers Jolanda en Klaas Lengers, die ook in het huis wonen met hun gezin. Zij proberen de bewoners een zo normaal mogelijke gezinssituatie te bieden. Klaas en Jolanda Lengers worden hierbij ondersteund door een aantal medewerkers, stagiaires en vrijwilligers.

Naast het bieden van een huiselijke woonomgeving worden de bewoners ook begeleid op het gebied van dagbesteding en bij de invulling van hun vrije tijd. Gedurende vijf jaar krijgt het Thomashuis Middenmeer hiervoor gratis de beschikking over een eigen busje, dat geheel wordt gesponsord door ondernemers uit de buurt. Wij vinden dit een supergoed initiatief en dragen daarom graag ons steentje bij! Ons logo zal daarom binnenkort op het busje te zien zijn.

Voor de weblog van het Thomashuis Middenmeer kunt u op onderstaande link klikken.

http://projectthomashuismiddenmeer.wordpress.com/