Bedrijfsuitje Engeland

Van 23 t/m 26 november zijn we met al het personeel naar Engeland geweest, mede mogelijk gemaakt door Voets/New Holland. In de New Holland showroom

Op donderdag aan het eind van de middag vertrokken we met een gezellig 25-persoons busje richting Hoek van Holland waar we met de nachtboot richting Harwich vertrokken. In de bus was het meteen één en al gezelligheid! Na een diner op de boot hebben we in de hutten op de boot geslapen. ’s Ochtends ging de wekker al om 5.30 uur, waarna we lekker ontbeten hebben.Wisseling van de wacht

In Engeland stond eerst een bezoek aan de New Holland fabriek in Basildon op de planning. Na een presentatie over New Holland, was het tijd om de fabriek van binnen te bekijken. We werden rondgeleid in twee groepen en kregen een heleboel informatie, wat erg interessant was! Na de rondleiding bezochten we nog de splinternieuwe showroom waar de ontwikkeling van Ford en New Holland trekkers door de tijd heen te zien was. Ook konden we zelf plaatsnemen op een simulatietrekker.

Uitzicht vanuit Londen Eye’s Middags hebben we lekker gegeten in een restaurant in de buurt van de fabriek en daarna vertrokken we richting Londen. Onderweg en in Londen vertelde onze gids Cynthia ons alles over waar we allemaal langsreden. Nadat we ingecheckt waren in het hotel, stond ’s avonds Middeleeuws eten op de planning in ‘The Medieval Banquet’.  Hier hebben we een onwijs gezellige avond gehad en erg gelachen! We mochten op tafel slaan en keihard ‘wench’ roepen als je meer bier/wijn wilde. Rob moest nog bijna in gevecht met een zwaardvechter omdat hij een ‘giant’ werd genoemd!

Middeleeuws etenDe dansvloer op!

 

 

 

 

 

De volgende dag hebben we ontbeten in ons hotel in Londen en hebben we met de bus en onze gids een citytour door Londen gedaan. Cynthia kon ons echt alles over de stad vertellen. We gingen ook een rondje in het reuzenrad ‘Londen Eye’, wat ook super was, we konden de hele stad overzien.

Londen EyeIn Londen

’s Middags hebben we zelf nog wat gedronken en gewinkeld in de stad, net waar iedereen zin in had. Aan het eind van de middag gingen we weer terug richting boot waar we aan boord nog lekker hebben gegeten. Na een kort nachtje vertrokken we weer richting de Schelphorst.

Groepsfoto in de Londen Eye

Het waren supergezellige dagen waarin we heel veel hebben gelachen. Hiervoor willen we Gerard Meijaard nogmaals hartelijk bedanken!

Gezellig in de bus!