Regiobeurs 2012

De Regiobeurs Wieringermeer vindt ook dit jaar weer plaats in de hallen van J. Rustenburg aan de Schelphorst 36 te Wieringerwerf. De beurs wordt gehouden op vrijdag 3 februari van 13.00-22.00 uur en zaterdag 4 februari van 10.00-18.00 uur.

Wij zijn ook dit jaar weer van de partij met ons loonbedrijf en zullen de bezoekers trakteren op een aantal noviteiten.
Momenteel werken wij hard aan het realiseren van een uienzaaicombinatie op rupsen voor bedden op 2.25 meter. Komend zaaiseizoen zullen wij al gaan draaien met deze nieuwe combinatie.
Tevens presenteren wij tijdens de beurs onze stobbenboor die we zelf hebben ontwikkeld. Deze machine boort een complete boomstronk uit zonder het gevaar van rondvliegend materiaal. Ideaal om van (oude) boomstronken af te komen. Ook voor de particuliere sector!

Benieuwd? We zien u graag in onze stand op de regiobeurs!

Deelnemende bedrijven: NeCap, R. Hoekenga Mechanisatie, Handelsonderneming J. Rustenburg, AB Noord-Holland, Rabobank, Gomes Noord Holland, Wigbout&Wigbout, Still Intern Transport BV, Van Gent van der Meer Nuyens, Koops Machines & Techniek BV, Loonbedrijf Verbruggen.