Bedrijfsovername Loonbedrijf Van der Meer

Op vrijdag 8 oktober 2010 zijn wij de nieuwe eigenaren geworden van Loonbedrijf Van der Meer.

Catrinus en Cornelis hebben de keuze gemaakt om nieuwe wegen in te slaan. Wij willen ze bedanken voor de geboden kans en wensen ze veel succes bij wat ze ook gaan doen.

Dit alles houdt in dat wij ook twee nieuwe personeelsleden aan u mogen voorstellen: Arnold Baijs en Wim Lautenbach. Wij heten jullie hartelijk welkom in ons team en hopen dat jullie met net zo veel plezier bij ons zullen werken als dat jullie dat al vele jaren voor Loonbedrijf Van der Meer hebben gedaan.  

Natuurlijk heten wij ook alle klanten van Loonbedrijf Van der Meer welkom. Voor u zal de plotselinge overname misschien ook even wennen zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat er in de toekomst prettig samengewerkt kan worden. Met de voor u vertrouwde gezichten van Arnold en Wim is de overgang misschien makkelijker.
Wellicht kent u ons al maar mocht u nader willen kennis maken dan kunt u altijd langs komen. De koffie staat klaar!

Pim Sturm en Cindy Sturm-Jacobs